Beoordelingen

9,1
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
9,3
Comfort
9,2
Locatie accommodatie
9,1
Faciliteiten
8,8
Personeel
9,4
Waar voor uw geld
8,7

Beoordelingen

    Lieven-Jasmine
    be

    Beoordelingsscore

    7,9
    21 mei 2018

    Rustige ligging, mooi ingericht en voldoende parkeergelegenheid

    Iets uitgebreider ontbijt (croissant en brood met confituur verder geen beleg)
    Mooie landelijke inrichting
    alex christiaens
    be

    Beoordelingsscore

    8,8
    21 mei 2018
    Geen shampoo op de kamer
    Rustig gelegen bij het woud.
    Albert
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    5 mei 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Frank
    be

    Beoordelingsscore

    10
    30 april 2018

    Een aanrader! 10/10

    Het onthaal was zeer vriendelijk en professioneel. De kamers zijn prima. Dit adres ligt in een mooie groene omgeving midden in het bos. De natuur is hier uitzonderlijk, zoals je die niet (meer) vindt in België.
    linda
    be

    Beoordelingsscore

    10
    22 april 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Els
    be

    Beoordelingsscore

    6,7
    10 april 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    jean francois
    be

    Beoordelingsscore

    10
    9 april 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Peter
    be

    Beoordelingsscore

    8,3
    9 april 2018

    Zeker om terug te gaan omdat het fantastisch is gelegen in een mooi stukje Frankrijk

    -
    een aangename gastheer en gastvrouw die ons wat streekinformatie en geschiedenis deelde en prijs kwaliteit een topper van kamer tot ontbijt in een oase van groen en stilte
    Rob
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    28 maart 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Errol
    fr

    Beoordelingsscore

    4,6
    11 januari 2018

    Matig

    Badkamer niet schoon, ontbijt is zeer basic, weinig zit confort in kamer.
    Zeer mooi en rustige locatie, voldoende parkeergelegenheid
    Beatrijs
    be

    Beoordelingsscore

    8,3
    8 januari 2018
    Mooi gelegen in de natuur.
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    19 november 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    EricKuyer
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    8 mei 2018
    Very Nice hotel. Beautiful buildings. Nice people. Good breakfast
    Dan
    au

    Beoordelingsscore

    8,3
    28 april 2018

    Just fix a couple of small issues and it would be 10/10.

    No fresh air - no window. We travelled for 6 weeks and the breakfast was below par. Why couldn't they add some fruit, cheese, meat or a Nespresso machine. Coffee was often cold. My laptop would not connect to their router. The only place I had this problem.
    Chloe the host was very helpful. The room and shower and bed was very good.
    Simon
    gb

    Beoordelingsscore

    8,8
    26 april 2018
    Getting checked in was a bit of a hassle as was paying for the room due to miscommunications although they were nice and did their best. As a solution I would suggest contacting the guest earlier in the week before they stay to communicate arrival times as we were driving and I couldn't contact you when you rang. I'd say this is a better property for a few days or a week stay than the 1 night we stayed.
    The room was lovely with a big modern bathroom, comfortable bed and little lounge area. The area around the property is forest and little villages with some great tourist sites nearby and no need to go on big roads. Plenty of parking space
    Neetha
    gb

    Beoordelingsscore

    10
    7 april 2018
    Beautiful property
    Jennifer
    de

    Beoordelingsscore

    10
    1 april 2018

    Wonderful

    The owner was delightful and recommended a great restaurant for dinner and a marvelous Château for us to visit in the morning. We were very pleased with our stay.
    be

    Beoordelingsscore

    7,5
    5 februari 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Wen
    gb

    Beoordelingsscore

    7,5
    7 januari 2018
    Host was not contactable outside check in time which was really short (from 5pm to 7pm) though I tried many times the telephone number provided. There is no kettle in the room and we were not able to get any hot water for my baby at night to make formula milk as there was no one to respond. Should there was any urgent need I did not know if I would get anyone at all. In the morning they were not in breakfast room all the time, so we were quite lost at first before they noted we were there and waiting for breakfast.
    The room itself was nice but overall it was a bit below my expectations.
    Klaus
    de

    Beoordelingsscore

    10
    30 november 2017

    more than a Hotel

    Check in at Five !!!!
    Excellent breakfast, outstanding Host , individuell rooms Englisch spoken !!!!!!!
Beoordelingen worden geladen